Suur sünnipäevaloos: Edasi paberajakiri 3-aastane

Hea lugeja! Edasi paberajakiri saab 22. aprillil 3-aastaseks ja selle sündmuse tähistamiseks toimub suur sünnipäevaloos, kus iga paberajakirja aastatellimuse teinud lugeja saab kingituseks 1-kuulise Edasi veebiajakirja tellimuse. Lisaks loositakse kõikide liitunud tellijate vahel välja 10 komplekti Edasi paberajakirju, mis sisaldavad kõiki 3 aasta jooksul ilmunud numbreid, kokku on komplektis 12 ajakirja! Suures sünnipäevaloosis osalemiseks vormista Edasi paberajakirja tellimus alloleva lingi kaudu.

Edasi on innustav ja hariv ajakiri, mis on mõeldud kõikidele inimestele sõltumata nende sotsiaalsetest tunnustest, ühendavaks lüliks on uudishimu elu vastu (loe ajakirja tutvustust siit). Hakates Edasi tellijaks, saad endale põneva väljaande, mis ei alahinda sind lugejana ega vala sind üle infomüraga, ning teisalt saad ka teha head – aidata kaasa väljaande loomisele, mis on Eestis puudu. Tutvu väljaande viimase numbriga, mis on saadaval jaevõrgus. Loe ka Edasi lugejate, kaasautorite ja toetajate kommentaare. Kui nähtu/kogetu meeldib, siis kutsume Sind ajakirja tellima. Tee Edasi ka enda mõtteks!

***

Tellimiskampaanias osalemise tingimused:

  1. Kampaania nimi: “Iga loos võidab!”
  2. Kampaania korraldaja: Edasi.org OÜ (edaspidi “EDASI”), reg.nr 14101874.
  3. Kampaania periood: 17.04.2022 – 30.04.2022
  4. Kampaania pakkumine: Tellides Edasi paberajakirja, osaled auhindade loosimises.
  5. Kampaania auhinnad:
    1. Edasi Eksklusiivi tellimus (tasuline sisu veebis): kõik paberajakirja aastatellimuse vormistanud tellijad saavad kingituseks Edasi veebiajakirja 1-kuulise tellimuse, millega lugeja saab ligipääsu kõikidele Edasi tasulistele artiklitele selleks perioodiks.
    2. Lisaauhinnad – 10 Edasi paberajakirja kinkekomplekti: kõikide paberajakirja aastatellimuse vormistanud tellijate vahel loositakse välja 10 Edasi paberajakirja kinkekomplekti, millest igaüks sisaldab kõiki seni ilmunud Edasi paberajakirja numbreid, kokku 12 ajakirja.
  6. Kampaanias osalemiseks vormista tellimus Edasi e-poes.
    1. NB! Täida kõik tärniga tähistatud väljad.
    2. Peale tellimuse edukat vormistamist saadetakse tellija meiliaadressile tellimuse kinnitus.
    3. NB! Pakkumine kehtib ainult kampaaniaperioodi jooksul ja e-poe kaudu tehtud tellimustele.
  7. Auhindade loosimine ja kättesaamine:
    1. Edasi Eksklusiivi tellimus (tasuline sisu veebis): peale tellimise edukat vormistamist kinnitava e-kirja saabumist hiljemalt 48 h jooksul saab iga tellija oma meiliaadressile Edasi Eksklusiivi (veebitellimus) lugemisõiguse aktiveerimist kinnitava kirja koos sisselogimisinfoga. Lugemisõigus kehtib 1 kuu, peale mida on võimalik seda pikendada tasuliste artiklite all oleva maksemooduli (igakuine püsitellimus) või soovi korral e-poe kaudu (kindlaks perioodiks 3, 6, 12 kuud).
    2. Lisaauhinnad – 10 Edasi paberajakirja kinkekomplekti: lisaauhindade loosimine toimub kohe pärast kampaania lõppu ja sellest antakse teada Edasi Facebooki lehel, võitjatega võetakse ühendust meili teel.
  8. Esimene ajakiri, mis tellijate postkasti jõuab, on suvenumber, mis ilmub 1. juuniks 2022.
  9. Kõikide kampaaniaga seotud küsimustega palun pöörduda: hello@edasi.org

Tee kingitus endale või sõbrale. Telli Edasi koju või maakoju.
Edasi on kvaliteetne ajaviide, mis pakub lugemisrõõmu pikemaks ajaks.
Lugemiseni!