Raamatuesitlus. Katrin Saali Saul: “Miks meil paarisuhet ikka nii väga vaja on?”

Ajakirja Edasi raamatusarja “Iga tekst on lugemist väärt” kuuenda raamatuna on äsja ilmunud pereterapeut Katrin Saali Sauli artiklikogumik, mis sisaldab valikut nelja aasta jooksul tema sulest Edasis avaldatud mõtisklustest suhtetarkuse teemadel. Kogumiku esitlusel lihavõttepühade eel vestles autoriga armastusest, peresuhetest, usaldusest ning rõõmutundest kirikuõpetaja ja Edasi kolumnist Annika Laats.

Raamatu tutvustus

Inimese subjektiivne õnnetunne pidavat seisma neljal suurel vaalal: inimese tervislik seisund, paarisuhe, eneseteostus ning füüsiline ja materiaalne turvalisus. See, missugune on sinu suhe sulle kalli inimesega, mõjutab otseselt kõiki teisi aspekte: nii tervist, eneseteostuse võimekust kui seeläbi võimet luua endale turvaline keskkond. Paarisuhe on väga suure tähtsusega meie heaolus. Hea suhte lihtne valem: heas suhtes on mõlema partneri vajadused rahuldatud. Aga, kuidas seda saavutada?

Pakumegi siinkohal lugejaile vaatamiseks esitluse täispikka videosalvestist. Head kuulamist, lugemist ja kaasamõtlemist!

Nii Katrin Saali Sauli artiklikogumik kui ka sarjas varem ilmunud Rein Veidemanni, Ilmar Raagi, Kristjan PortiRomet Vaino ja Annika Laatsi raamatud on saadaval raamatupoodides. Vaata ka varasemaid raamatuesitlusi: Rein Veidemanni vestlus Meelis Kubitsaga, Ilmar Raagi vestlus Jaanus Rohumaaga, Kristjan Porti vestlus Jan Kausiga, Romet Vaino vestlus Kristo Eliasega ja Annika Laatsi vestlus Peter Pedakuga.