Suvised rütmid & võnked: Edasi by Liisi Voolaid

Alates juulikuust hakkab Edasi oma lugejatele pakkuma kuulamiseks muusikat. Iga 2 kuu järel vahetub pleilist, mille koostab DJ Liisi Voolaid ja mis väljendab tema muusikalisi eelistusi just selles aastaajas ja ajahetkes. Pleilisti saab kuulata Spotify keskkonnas.

Liisi Voolaid I Foto: Silver Mikiver

Pleilist: juuli & august

Usun tugevalt, et muusikal on mõju, et tal on võim. Võim(e) mõjuda meid ühendavalt, nii et klomp kurgus ja soe asi südames endast märku annab. Ja samal ajal väga isemoodi, olenevalt kuulaja ja kogeja filtritest. Minu filter on nüüdsest Edasi lugejale kuulamiseks paljastatud ja koondab iga kahe kuu tagant valitud lood paaritunniseks pleilistiks.

Lugude valikul lähtun kulgemisest ja see väljendab muusikat, mis jäänud just sel ajal minuga kaasas käima. Omamoodi heliline jalajälg. Juuli ja augustikuine pleilist on loodud vabalt olemise pehmeid võnkeid nautima. Võtke ta selles armsas kodumaa suves endaga kaasa.

Liisi Voolaid

Liisi Voolaid toimetab igapäevaselt muusika- ja kommunikatsioonivaldkonnas, toetades kodumaiseid artiste, ettevõtmisi, üritusi ja teeb kaastööd meediaväljaannetele. Suure osa oma ajast veedab Liisi ka DJ rollis, mängides mõnusatele inimestele enda lemmikmuusikat, mille ühisnimetajateks on soul, funk, mahe värskus ja maailma tummiseima gruuvi aluseks olev pill – basskitarr. Liisi kirjutab Edasile muusikast ja sellega seotud inimestest, püüdes tuua nende olemust lugejatele lähemale. Ja inspireeruda. Loe artikleid (80)