Edasi tellimiskampaania: “Naudi head seltskonda”

Hea lugeja! Kui sa veel ei ole Edasi paberajakirja tellija, siis just praegu on paras hetk tellimus ära vormistada ning teha endale ja oma perele asjalik kingitus. Ning kui eriliselt veab, võid võita oma sõpruskonnale kontsert-õhtusöögi Kõltsu mõisas!

Edasi on innustav ja hariv ajakiri, mis on mõeldud kõikidele inimestele sõltumata nende sotsiaalsetest tunnustest, ühendavaks lüliks on uudishimu elu vastu. Hakates Edasi tellijaks, saad endale põneva väljaande, mis ei alahinda sind lugejana ega vala sind üle infomüraga, ning teisalt saad ka teha head – aidata kaasa väljaande loomisele, mis on Eestis puudu. Tutvu väljaande viimase numbriga, mis on saadaval jaevõrgus. Loe ka Edasi lugejate, kaasautorite ja toetajate kommentaare. Kui nähtu/kogetu meeldib, siis kutsume Sind ajakirja tellima. Tee Edasi ka enda mõtteks!

*** 

LINK TELLIMISKESKUSESSE

***

Tellimiskampaanias osalemise tingimused:

  1. Kampaania nimi: “Telli Edasi ja naudi head seltskonda”
  2. Kampaania korraldaja: Edasi.org OÜ (edaspidi “EDASI”), reg.nr 14101874.
  3. Kampaania periood: 30.01.2022–20.02.2022
  4. Kampaania pakkumine: Tellides Edasi paberajakirja, osaled auhindade loosimises.
  5. Kampaania auhinnad:
    1. Peaauhind: kõikide aastatellijate vahel loositakse välja pääsmed sõpruskonnale (kuni 8 inimest) Kõltsu Mõisa poolt korraldatud kontsert-õhtusöögile. Kõltsu Mõis saadab võitjale personaalse info tulekul ürituste kohta, mille seast võitja saab valida meelepäraseima. Auhind kehtib üks aasta.
    2. Kaks Edasi kinkekomplekti: kõikide tellijate vahel loositakse välja 2 Edasi kinkekomplekti, mis sisaldab esimest 10 ajakirja ja Edasi riidest kotti “Eksklusiiv”.
    3. Kaks Edasi Eksklusiivi lugemisõigust: kõikide tellijate vahel loositakse välja 2 Edasi Eksklusiivi (veebitellimus) lugemisõigust 3 kuuks.
  6. Kampaanias osalemiseks vormista tellimus perioodika tellimiskeskuses tellimine.ee
  7. Auhindade loosimine:
    1. Peaauhinna loosimisel lähevad arvesse tähtajaks tasutud aastatellimused (hiljemalt kampaaniapakkumise viimane päev, so 20. veebruar k.a.).
    2. Lisaauhindade loosimisel osalevad kõik tähtajaks tasutud tellimused (püsimaksekorraldusega ja aastatellimused).
    3. Auhindade loosimine toimub kohe pärast kampaania lõppu ja sellest antakse teada Edasi Facebooki lehel, võitjatega võetakse ühendust meili teel.
    4. Peaauhind kehtib kuni 1. märtsini 2023.
  8. Kõikide kampaaniaga seotud küsimustega palun pöörduda: hello@edasi.org

***