Reis. Kadri Kroon: Yucatán ja Quintana Roo

Kaan Luumi laguun. Foto: Kadri Kroon.

Kadri Kroon jagab soovitusi reisihuvilistele, kel plaan veeta puhkus Mehhikos Yucatáni poolsaarel ja Quintana Roo osariigis, kus külastajal on võimalus käsikäes nautida koloniaalajastu linnade eluolu, maiade unikaalset pärandit ja rannapuhkust kirka eresinise mere ääres. Turistikombinaatidest on võimalik end eemal hoida ja viibida puhta looduse keskel, kui teha teadlikke valikuid. Loomulikult ei puudu ka majutus- ja toidusoovitused.

Tulum eristub kõigist Quintana Roo kuurortidest. See on segu hipilaagrist, jooga-camp’ist, disainitunnetusega paljasjalgsest džunglielust ja suurepärasest söögist. Mainimata ei saa jätta, et Tulumi rannas käivad pidutsemas trendikad Euroopa ja Ameerika noored, nii et Zona Hotelera kallis rannariba ei sobi rahu ihkavale puhkajale, öösel on ikka hotellituppa peomüra kosta. Lisaks tuleb elekter generaatorite kaudu, see on omakorda lisamüra allikas. Paljude jaoks on ebameeldivaks üllatuseks ka randa kogunev adruvall, mida peenemate hotellide personal päevade kaupa kärudega ära vedama on pandud.

Kadri Kroon

Kadri Kroon on paadunud foodie, andunud veinifänn ja tulihingeline reisihull, kellele meeldib kogeda ehedaid hetki puhtast uudishimust elu ja maailma vastu. Tema soovituste järgi suurlinnades seigeldes on reisielamus garanteeritud. Kadri on Edasi toidu-, veini- ja reisirubriigi toimetaja. Loe artikleid (108)