Hedvig Hanson: uus hommik – uus võimalus!

Lillatav hommik. Foto: Hedvig Hanson.

Talv ei ole lihtne aeg. Valgust napib, energiavarud on piiratud, esimese lume vaimustus on üle läinud, jõuluootus ka nüüdseks läbi elatud, uusaastasaluut õhku lastud, traditsioonilised soovid edasi antud. Nüüd siis algab tõesti see armumistundeta argine talv.

Kuigi on inimesi, kes tõesti talve naudivad, peamiselt talispordiaustajad, on talv paljudele ikkagi katsumus. Seda eriti majaomanikele – lõputu lumerookimine, ahjukütmine kurnavad pikapeale. Lisaks pidev riidesse pakkimine, vahelduvad ilmaolud, jää ja tuisk. Tervis vajab erilist hoolt, väsimuses saavad viirused meist kergemini võitu…

Hedvig Hanson

Hedvig Hanson on Edasi kaasautor. Tuntud peamiselt tundliku muusikuna, kuid tegelenud ka kirjutamisega, ta on teinud kaastööd Postimehele, ERR Kultuurile, ajakirjale Sensa ja Eesti Naine. Hedvig on kirjutanud ka kaks raamatut - dokumentaalne traagiline lugu näitlejannast vanaemast, "Jutustamata lugu. Ellen Kaarma." (2012) ning isiklik, maa- ning artistielu päevik, "Kirju mandrilt" (2016). Loe artikleid (144)