Rohkete tähtedega pärjatud maailmakodanikust kokk Dmitri Mägi: olen alati väljakutseteks valmis. “Bonaparte’i eluakadeemia”

Dmitri Mägi. Foto: @lateef.photography

Pead armastama seda, mida teed. Ilma selleta ei saavuta midagi, kinnitab intervjuus maailma tipprestoranides peakokana töötanud Dmitri Mägi.

Intervjuusarjas “Bonaparte’i eluakadeemia” vestleb Kadri Kroon Eesti restoranimaastiku mõjutanud ja hetkel mõjutavate oluliste persoonidega, sh oma endiste töötajatega Prantsuse restorani Bonaparte päevilt, mis oli kümne aasta vältel (1998–2008) Eesti restoranimaastiku teerajaja. Intelligentseid ja edasipüüdlikke noori, kes köögist või saalist läbi käisid ning sealt tuule tiibadesse said, oli sadu. Nii mõnedki neist on jõudnud kas koka, restoranipidaja või mänedžerina oma ala tippu erinevates maailma nurkades. Esimesena istub Kadri Londoni Claridge’i hotelli hommikusöögilauas peakokk Dmitri Mägiga, kes on töötanud hiljem mitu korda maailma parimaks valitud restoranis Noma Kopenhaagenis ja New Yorgis 3 Michelini tärniga pärjatud tipprestoranis Eleven Madison Park.

Kadri Kroon

Kadri Kroon on paadunud foodie, andunud veinifänn ja tulihingeline reisihull, kellele meeldib kogeda ehedaid hetki puhtast uudishimust elu ja maailma vastu. Tema soovituste järgi suurlinnades seigeldes on reisielamus garanteeritud. Kadri on Edasi toidu-, veini- ja reisirubriigi toimetaja. Loe artikleid (108)