Mai Loog. Mis teeb kodust kodu?

Mai Loog. Foto: erakogu.

“Ma tahan, et kodus kasvaks palm ja et aknast paistaks vesi koos päikeseloojanguga,” olin ma 37-aastasena üsna teadlik ja konkreetne oma soovides tulevasele elukaaslasele.

Mai Loog on kirjanik ja vabakutseline ajakirjanik, ta on elanud 20 aastat Bangkokis, viimased 4 aastat tagasi Eestis. Artikkel on esmalt ilmunud Edasi paberajakirja talvenumbris. Kõiki seniseid pabernumbreid saab osta Edasi e-poest ja ka digiajakirjana.

Mai Loog

Mai Loogil on filosoofiadoktori kraad Tampere ülikoolist sotsiolingvistika alalt. Ta on mitme keeleteadusliku raamatu, sh. Eesti Esimese Slängisõnaraamatu ning mitme Tai-teemalise raamatu autor. Mai Loog elas 20 aastat (1997-2017) Bangkokis, Tais, kus oli alguses Postimehe mittekoosseisuline välisuudiste kirjasaatja ning hiljem Eesti Ekspressi reisikirjasaatja regulaarsete kolumnidega Kohvris. Ta on 12 aastat töötanud rahvusvahelises turu-uuringutefirmas, kus konsulteeris 9 Aasia riiki brändide arengu alal. Täna on Mai Loog kodumaise moebrändi Donna Nordica loovjuht. Loe artikleid (2)