Hedvig Hanson. Mis teeb kodust kodu?

Hedvig Hanson. Foto: erakogu.

Kui ma mõtlen kodule, tuleb esimesena pähe stseen “Nukitsamehe” filmist, kus talupere – vanaisa, ema, isa, lapsed, loomad – jooksevad avasüli metsast tagasi tulnud lastele vastu.

Hedvig Hanson on muusik. Ta on üles kasvanud väikelinnas Tõrvas, noorusaastatel elanud Tallinnas. Laste sündides kolis aga ära maale, elas ligi kümme aastat Tuhalaane külas Viljandimaal ning elab nüüd Viljandi linna servas, kus on piisavalt privaatsust ning mets on jalutuskäigu kaugusel. Artikkel on esmalt ilmunud Edasi paberajakirja talvenumbris. Kõiki seniseid pabernumbreid saab osta Edasi e-poest ja ka digiajakirjana.

Hedvig Hanson

Hedvig Hanson on Edasi kaasautor. Tuntud peamiselt tundliku muusikuna, kuid tegelenud ka kirjutamisega, ta on teinud kaastööd Postimehele, ERR Kultuurile, ajakirjale Sensa ja Eesti Naine. Hedvig on kirjutanud ka kaks raamatut - dokumentaalne traagiline lugu näitlejannast vanaemast, "Jutustamata lugu. Ellen Kaarma." (2012) ning isiklik, maa- ning artistielu päevik, "Kirju mandrilt" (2016). Loe artikleid (144)