Youtuber julgustab: elu muutvast otsusest & endasse uskumisest…kuni eduni

Peter Mckinnon räägib, kuidas temast sai youtuber, enda leidmine võttis 18 aastat. Sinna kuuluvad erinevad töökohad ja nende kaotused. “See on okei, kui sa ei tea, mida sa teha tahad. Lihtsalt, ei tohi alla anda. Kui sa tõeliselt midagi tahad, siis sa saad selle. Sõltub ainult, kui kaua sa oled valmis selle nimel tööd tegema.”

Elvis Liivamägi

Elvis Liivamägi

Elvis Liivamägi on IT-spetsialist ja meediamaniakk, kes loob foto- ja videosisu siin- ja sealpool maailma. Tegeleb hobina erinevate meelelahutusürituste korraldamisega, haldab brändide sotsiaalmeediat ja miksib aktiivset linnaelu enam, kui mõne reisiga aastas. Elvis hoolitseb EDASI “Noorte elu” sisuloome eest. Kui sul on põnevaid ideid või midagi lahedat näidata, siis hõika julgelte.liivamagi@hotmail.com Loe Elvis Liivamägi artikeid

Elvis Liivamägi

Elvis Brauer on IT-spetsialist ja meediamaniakk, kes loob foto- ja videosisu siin- ja sealpool maailma. Tegeleb hobina erinevate meelelahutusürituste korraldamisega, haldab brändide sotsiaalmeediat ja miksib aktiivset linnaelu enam kui mõne reisiga aastas. Loe artikleid (69)