Kadri Kroon: pagarirevolutsioon Rotermanni kvartalis

Sourdough

New Yorgist Tallinna naastes jooksin alul varbad villi, et linnast mingit söödavat saia leida. Seda õiget, millega fondüüd nautida või mida sinikarpide leeme sisse kasta. Õige all pean silmas elusa juuretisega sourdough’d. Vahest sattusin kodusele peole, kuhu Angeelika Kang oli omaküpsetatud sourdough pätsi kingiks kaasa toonud. Ja see oli kogu pidu. Nüüd on mure murtud, sest äsja tegi Rotermanni kvartalis uksed lahti RÖST.

Uue pagarikoja tulekuga muutub Tallinna Rotermanni kvartali fiiling järjest euroopalikumaks – Stalkeri nimelisel uuel tänaval on peale Rösti veel Saaremaa Butchery, Juustukuningate juustupood ja hulganisti on avatud või kohe kohe avanemas uusi trendikaid toidukohti. Mainimist väärivad Pull, Flamm, Saku Gastro ja mitmed teised uued tulijad.

Kadri Kroon

Kadri Kroon on paadunud foodie, andunud veinifänn ja tulihingeline reisihull, kellele meeldib kogeda ehedaid hetki puhtast uudishimust elu ja maailma vastu. Tema soovituste järgi suurlinnades seigeldes on reisielamus garanteeritud. Kadri on Edasi toidu-, veini- ja reisirubriigi toimetaja. Loe artikleid (108)