Alex Ljadov: “Peaasi, et ise oled õnnelik.” Podcast #2

9.märtsil oli Edasil külas rahvusvaheliselt tuntud Eesti modell Alexandra Elizabeth Ljadov. Restoranis Tai Boh toimunud kohtumisõhtul “Edasi koos  Alex Ljadoviga” rääkis Alex oma tegemistest ja tõekspidamistest, kuidas vaatamata ette tulevatele raskustele elus hakkama saada, endale kindlaks jääda ja ikka oma unistuste poole püüelda.

Mõtteid vestlusest:

  • Paljud inimesed ei julge ennast väljendada. Ma ütlen, et vahet pole, elu on liiga lühike, peab tegama seda, mida süda ihkab ja olema see, kes oled. Nagunii me seda muuta ei saa. Peaasi, et ise oled õnnelik.

“Edasi koos…” on ajakirja Edasi.org üritustesari, mille eesmärk on innustada ja silmaringi laiendada. Iga kord on külas mõni oma ala hästi tundev inimene, kes aitab oma teadmiste ja isiklike kogemuste kaudu mõnd aktuaalset ja/või põnevat teemat rohkem avada. Senised külalised on olnud riigikogu väliskomisjoni esimees Marko Mihkelson (“Üldisest poliitilisest olukorrast maailmas ja Eestis”) ja Dzintar Klavan (“Jalgpallist teise nurga alt”), Barbi Pilvre (“Kas ajakirjandus kaob ära?”).

Janeck Uibo

Janeck Uibo on Edasi.org asutaja ja peatoimetaja. Loe artikleid (261)