Uus rubriik: noorte elu

Elvis Liivamägi

Aitab! Aeg on liikuda edasi, sest see ongi ainus tee. Kõik koos, sest vana ei ole väsinud ja noor ei ole hukas. Me oleme siinsamas. Me õpime ja mõtleme, näeme ja analüüsime.

Millest kirjutame?

Tahame kajastada tänapäeva noorte tegijate mõtteviisi, üritusi, pilti, muusikat või mistahes muud loometööd ja actionit. Igal oma lifestyle, ent siit peaksid leidma inspiratsiooni, mõttekaaslasi ning kohti, mida külastada. Kes teab, maybe avastad midagi hoopis uut.

Noor ettevõtja, kunstnik või entertainer – vahet ei ole, sest siin seovad hariv ja meeltlahutav omavahel käed.

Milleks?

Vaja on teha koostööd.

Koostööd noore energia, julguse ja innovatiivsuse ning elukogemuse ja ratsionaalsuse vahel. Me otsime koostööd ja meil on, mida näidata. Peaaegu samapalju, kui on meil õppida.

“Ära muutu, seisa paigal!” Selle nähtamatu sildi praagime välja. Alles jätame hea energia ja positiivsuse. Alles jätame innustava ja hariva. Magajad äratame üles. Siin oleme ärkvel, kohaneme uute ideedega, püsime valvsana ja võtame vastu katsumuse muutuda.

Ma lähen, tule kaasa ja tulevad teisedki. Ja kel hoog on sees, seda enam ei kinni ei püüa. Edasi!

Como, Italy – My Kind of Winter // vlog 03 (EST)

Elvis Liivamägi

Elvis Brauer on IT-spetsialist ja meediamaniakk, kes loob foto- ja videosisu siin- ja sealpool maailma. Tegeleb hobina erinevate meelelahutusürituste korraldamisega, haldab brändide sotsiaalmeediat ja miksib aktiivset linnaelu enam kui mõne reisiga aastas. Loe artikleid (69)