Edasi toetuskampaania: iga natuke aitab edasi

Foto: Itar-TASS/Scanpix

Edasi toetuskampaania Tuhat & tuline” kestab sõbrapäevani. Sul on oma toetuse väljendamiseks vaja teha 1 klikk. Iga natuke aitab edasi. Ka vähem on siiski rohkem. Mida Edasi toetamine Sulle konkreetselt võiks anda? Andmine toob Su ellu tähendusrikkust, suurendab kuuluvustunnet, aitab inimesena kasvada.

Anthony Robbins ütleb oma artiklis 6 baasavajadust, mis panevad meid tiksuma: “Nii kulunud, kui see ka võib tunduda, elamise saladus on andmine. Elu ei ole “mina”, vaid “meie”. Mõelgem korraks, mida teeme esimese asjana, kui saame häid uudiseid? Me helistame kellelegi, keda armastame ja jagame seda. Jagamine võimendab kõike, mida kogeme.”

Niisiis on inimese kasvamise eelduseks mingit sorti andmine. Edasi toetamine on üks selline võimalus.

Tee see tähendusrikas tegu ja – helista peale seda sõbrale ning jaga oma rõõmu. Miks mitte?

Sinu tuge on tarvis justnimelt alguses, praegu. Toetus kulub eelkõige teemarubriikidesse sisu loomiseks, vajalike meeskonnaliikmete kaasamiseks ja tehniliseks arendustööks. Portaali jätkusuutlikuks muutmisel majanduslikult.

Sinu toetus ei oleks pelk telliskivi müüris, sa aitad ehitada koolimaja.
Lugejaid on iga päevaga aina rohkem. Kui soovid anda algatusele eluõiguse – võimaluse -, siis kutsun Sind üles näitama oma toetust nüüd.
Teeme ümbritseva keskkonna paremaks. KOOS.

TOETAN «Tuhat & tuline» → EDASI

 

Loe lisaks:

  1. Toetuskampaania Tuhat & tuline osalemise tingimused: 
  2. Miks on Edasit vaja?
  3. Edasi kontseptsioon

Janeck Uibo

Janeck Uibo on Edasi.org asutaja ja peatoimetaja. Loe artikleid (264)