Darius Foroux: kuidas kiirendada oma isiklikku arengut?

Foto: Jesse Owens_wikipedia

Kas ja kuidas on võimalik kiirendada oma isiklikku arengut ja edeneda karjääris? Ettevõtja Darius Foroux “karjäär”on viimase kümne aasta jooksul olnud pigem tavatu: üliõpilane, ettevõtja, vabakutseline, siis karjäär korporatiivses ettevõttes, täna on ta eraettevõtja ja edukas blogija. Oma artiklis jagab ta kogemusi ja toob välja kümme mõtet, mida ta enda arengu ja tööalase karjääri planeerimisel on õppinud ja vead, mida ta soovib, et poleks teinud.

1. Eeldamine, et karjäär on lineaarne

See on kaugelt kõige tähtsam õppetund. Areng võib toimuda ka hüpetena edasi või hoopis tagasisammudena, neist kogemustest saab õppida, vajadusel suundagi vahetada ja uusi oskusi omandada.

Darius Foroux

Darius Foroux on blogija, kes kirjutab enesejuhtimise teemal. Tema blogi fookus on küsimusel, kuidas elada kasulikku ja tähendusrikast elu. Oma lühikestes artiklites käsitleb ta 4 peamist teemat: kuidas kujundada harjumusi ja teha paremaid otsuseid ning kuidas olla oma tegevustes tulemuslikum ja luua rahalist jõukust, seejuures ohverdamata enda jaoks olulisi väärtusi. Tema populaarset blogi jälgib igas kuus pool miljonit inimest ja ta on kirjutanud parema enesejuhtimise teemal 6 raamatut. Edasi avaldab kokkuleppel autoriga valitud artikleid tema blogist. Loe artikleid (10)