Vello Nelikendkaks: wonderkind Ratas

Rääkige, mis te tahate aga Jüri Ratas on talent! Võibolla isegi superkangelane! Wonder Ratas! Aga vaatame lähemalt.

Jüri Ratas siseneb koos ülikarmide mustades mantlites ja kaabudes EKRE-lastega koalitsiooniläbirääkimistele. Nood on ülikarmid tegelased, mornid näod ees, ükski lihas ka ei liigu… nad on tulnud siia, et et end maksma panna. Sisuliselt on nad valimiste võitjad, kogu mäng käib nende pilli järgi. Nad on haid, killerid. Hundid.

EKRE üks põhinõue läbirääkimistele minnes on sõjaväestatud piirivalve! Ei lähe kaua mööda, kui avaneb maja uks, välja astub näost õhetav Helme ja teatab, et great victory, saime sisuliselt kaks rulli okastraati ja võibolla ühe paksu politseiniku piirile juurde, kes liikluspatrullist üle tuuakse. Da fuq nagu? Mis sõjaväestatud piirivalvest sai? Ratas kõrval muheleb.

Järgmine laks.

Sisenetakse taas majja. EKRE nõue 15% tulumaks. Uks lahti, näost rõõsa Helme teatab kaamerasse malbel häälel, et saime 20% tulumaksu! Mis mõttes saite? See on sama nagu praegu! Hästi seisame valijate eest! Ratas kõrval kehitab õlgu….no biggie, no big deal…. this is what i do, all day long. Bitches.

I
neutralize
shit.

Teeme korra veel.

EKRE lööb rusika lauale, „Võimule saades saadame kõik 503 pagulast riigist välja!“. Reaalsus – kvoodid jäävad ja et EKRE-l oleks oma valijatele ette näidata mingisugustki edu, siis hakatakse riiklikult kottima kahte üksikut, immigratsioonipumbast Muusikakooli neegrit, kes pole kandlel veel Kungla rahvast jõudnud ära õppida. Ratas on kõrval sellise näoga, et oot kelle käes see külm õlu oligi siin praegu?

Ok, korra veel.

„E-valimised tuleb kaotada…“ (seda küsimust pole veel arutatud läbirääkimistel, aga mõtle ise siia mingi häma välja ja vaata pärast ETV`st kas panid täppi.)

Vaadake pilti. Ratas tuleb enne Helmet uksest välja, näol muie ja sätib püksilukku. Vana kogenud kossumees kottis üksinda terve EKRE noobide satsi läbi. Said siukse paki, et Omnival võtab pool aastat, et see kohale toimetada. Võrk sahises igast asendist. Poisid said sees põske nagu ei kunagi varem.

See on ikka totaalne Sun Tzu või oleks õigem öelda, Sun Ratas „The art of koalitsiooniläbirääkimised“.

Foto: Ekraanitõmmis ETV

Allikas: Vello Nelikendkaks Facebook, avaldamine autori nõusolekul.

Vello Nelikendkaks

Vello Nelikendkaks on õppinud Rääma Põhikoolis ja Tallinna Ärikallakuga Õlikoolis. Hetkel elab Calicias, Hispaanias. Oma satiirilises kolumnis "Mitte ilmtingimata uudised" uurib ta Eesti elu ja paljastab poliitika telgitaguseid. Loe artikleid (14)