Kaidi Laur: mida mehed naistelt suhtes vajavad?

Foto: Marvin Meyer, Unsplash

Olen teraapiates tähele pannud, et kohas, kus naised juba ammu nutaksid, hoiavad mehed tagasi. Sa näed, et nende näonaha värv muutub, hingamine kiireneb, keha läheb pingesse, näolihased võbisevad, aga nad justkui ei saa või tohi lasta valul välja paista. See on mind sügavalt puudutanud. Kasvatan minagi kodus ühte tulevast meest.

Kuna mul on olnud au näha, kes on nende oikuitugevate-kõikonhästi meeste maskide taga, olen hakanud neid rohkem kõrvalt jälgima. Nägema, kui palju vihjeid enda õrnusest ja haavatavusest nad maha pillavad (võib-olla lootuses, et keegi märkaks?). Meeste maskid ja naiste etteheited ning nende all hõõguvad täitmata vajadused hoiavad meid kõiki nõiutud, väljapääsuta metsas.

Kaidi Laur

Kaidi Laur on praktiseeriv terapeut, aimekirjanik, blogija, joogaõpetaja, stuudio City Yoga üks omanikest ning unistajast tervemõistuslik hedonist. “Inimene ja inimeseks olemine siiralt huvitab mind. Eriti mahlase ja vaimuka elu ning elamise kontekstis. Kirg elu mõista, kogeda ning nautida väljendub mu mõtisklustes ja töös.” Kirjutan Edasi keskkonnas teemadest, mis mind parasjagu on endasse haaranud. Enamjaolt on need tähelepanekud inimestelt, kellega kohtun teraapiaruumides, infokillud meditatsioonidest või reaalne elukogemus, mis võiks Edasi lugejate argipäeva inspireerida või mõttetööd ergutada. Loe artikleid (32)