Tõnis Arro: kas töö juures magada on sobiv?

Pilved I Foto: Edward Stojakovic, Creative Commons

Mina magasin täna öösel üheksa tundi. See pole kergelt saavutatav tulemus, eeldab eelmisel päeval teatud füüsilist pingutust, sealhulgas näiteks mõnikümmend tuhat sammu, millest pooled tuleb teha värskes õhus. Aga selle tulemusena tunen ma end täna paremini kui nendel päevadel, kui uni on jäänud tavapärase kuue või seitsme tunni juurde. Teen paremaid otsuseid ja naeratan rohkem. Täidan ka ühe ammuse lubaduse selle kirjatüki näol.

Üks une eestkõnelejaid on üks maailma mõjukamaid naisi, Arianna Huffington, kes on kirjutanud ka raamatu “Sleep Revolution”. Huffington Posti asutaja kirjutab, et terve edukusele orienteeritud Lääne kultuur on une küsimustes samasugusel kollektiivseksel eksiarvamusel nagu kunagi uskudes, et maa on lame või tubakas on kasulik.

Tõnis Arro

Tõnis Arro on headhunter ja coach, kes on asutanud ja juhtinud mitmeid ettevõtteid, korraldanud Pärnu juhtimiskonverentse, kirjastanud raamatuid, otsinud ja arendanud juhte juba üle kahekümne aasta. Partner personaliotsingu firmas Executive Lab. Tõnis kirjutab Edasi lugejatele talentide leidmise ja arendamise teemal. Loe artikleid (7)