Cannes Lions parimad reklaamid: The Blaze. Territory

Esimene emotsioon oli whaaat??? Samas tekkis tahtmine klippi kohe uuesti ja uuesti vaadata. Tegin ka katse, et kui pilti ei näe, kuulates muusikat ainult klappidest ja ise koeraga jalutades, siis sellist emotsiooni, mis koos pildiga ei tekkinud.

Ehk siis, kui võtta ainult muusika, siis võib küll maitse üle vaielda, kuid minu hinnangul on tegu üpris keskpärase looga ning teisalt, kui võtta ainult video, siis pole ka selles midagi erakordset. Need kaks on aga omavahel nii ideaalselt ära ühendatud ja üksteist täiendama pandud, et kokkuvõttes töötab. Kogu produktsioon tervikuna on väga professionaalne ja kõik detailid tervikuna superhästi läbi mõeldud. Videot iseloomustavad märksõnad nagu kuuluvustunne, perekond, lähedased, tunded, vabadus, eneseotsimine, eneseväljendus on külluslik segu inimlikest tunnetest, mis jätab igaühele ruumi omamoodi tõlgendamiseks.

Klipp: TERRITORY
Klient: THE BLAZE
Teostaja: ICONOCLAST
Auhind: Cannes Lions 2017 – Gold, Film Craft, Casting

Koostöös loovfestivali Cannes Lions Eesti ametliku esindajaga Northern Lights Group tutvustab Edasi igal reedel maailma kõige tuntuma ja hinnatuma reklaamikonkursi tähelepanuväärsemaid töid.

Keiro Vantsi

Keiro Vantsi on reklaamiagentuuri Age McCann digiprojektide projektijuht. Loe artikleid (7)