Fotolugu: Dubai – moodne kõrb. Alari Kivisaar

Puri I Foto: Alari Kivisaar

Inimesed, kes on külastanud Dubaid, jagunevad laias laastus kaheks: ühed kehitavad peale reisi õlgu ja ütlevad, et noh, oli kah, ja teised armuvad sellesse hiiglaslikku ultramoodsasse vabaõhumuuseumisse jäägitult. Mina kuulun nende viimaste hulka.

Olen Dubais perepuhkust veetnud mitmeid kordi ja iga kord unistanud sellest, et saaks tulla tagasi, kaaslaseks vaid kaamera. Vähemasti minuga on küll nii, et ma kas puhkan perega või siis pildistan. Kahele asjale korraga ei suuda ma keskenduda. Selle aasta alguses sai lõpuks minu unistus, fotoreis Dubaisse, teoks. See reis ainult suurendas minu soovi minna tagasi, sest nädalaga jõuab ainult hamba verele ajada.

Alari Kivisaar

Alari Kivisaar on harrastusfotograaf. Fotopisikuga nakatusin 2005. aastal. Pikka aega keskendusin vaid loodusfotograafiale, aga aegamisi tärkas huvi ka teiste teemade vastu. Täna olen oma kaameraga jõudnud metsast linna ja aina enam paelub mustvalge. Ootan isegi põnevusega, kuhu fotograafilised eksirännakud mind järgmisena viivad. Loe artikleid (1)