Hedvig Hanson: kaotatud intiimsuse otsinguil

Hedvig Hanson. I Foto: Maris Ojasuu

Olete kindlasti kuulnud väljendit, et me oleme seksuaalsed olendid või et kogu me loominguline energia koosneb seksuaalenergiast. Niisamuti väidetakse, et kõik mehed vaatavad pornot ja et see on normaalne. Normaalsusest rääkides antakse meile ka teada, mitu korda nädalas on “normaalne” seksida. Ja veel räägitakse, et pikaajalises kooselus kaob intiimsus ning seks tihti sootuks. On see normaalne?

Jah, see lugu räägib tõesti seksist. Õigemini selle puudulikkusest. Puudutuse puudusest. Ja sellest, kuidas võiks intiimsust taasleida. Olgem ausad – seksi ei peaks üle tähtsustama, ent seda ei saa ka alatähtsustada. Nii et see ikkagi on tähtis. Sest see on osa tervikust.

Hedvig Hanson

Hedvig Hanson on Edasi kaasautor. Tuntud peamiselt tundliku muusikuna, kuid tegelenud ka kirjutamisega, ta on teinud kaastööd Postimehele, ERR Kultuurile, ajakirjale Sensa ja Eesti Naine. Hedvig on kirjutanud ka kaks raamatut - dokumentaalne traagiline lugu näitlejannast vanaemast, "Jutustamata lugu. Ellen Kaarma." (2012) ning isiklik, maa- ning artistielu päevik, "Kirju mandrilt" (2016). Loe artikleid (143)