Hedvig Hanson: mida suvega peale hakata?

Hedvig Hanson I Foto: erakogu

Huh, lõuna, peaks nüüd aiatöödest pausi, sirutaks jalgu, rüüpaks rohelist teed ja planeeriks mõttes oma suve. Mulle sobib planeerimine, see loob mingi selguse. Vastupidiselt mõnele boheemlase tüüpi inimesele, kes on öelnud, et ma ei küsiks temalt edasisi plaane, ta ei tea neid! Mina seda hästi ei mõista. Mulle meeldib kindel siht ja kui ma tõesti tahan vahel teha kõrvalepõikeid, siis ka seda luban ma endale, vastavalt tujule. Aga plaanid innustavad mind alati.

Mulle on postikasti tulnud mõned reklaamväljaanded, saan sirvida suviseid kultuurikalendreid. Ega ma ajakirjandust telli, hoian kokku raha ja säästan metsa, aga kuna mu suvise kontsert-turnee reklaam on sees, siis Ajakirjade Kirjastus saatis.

Hedvig Hanson

Hedvig Hanson on Edasi kaasautor. Tuntud peamiselt tundliku muusikuna, kuid tegelenud ka kirjutamisega, ta on teinud kaastööd Postimehele, ERR Kultuurile, ajakirjale Sensa ja Eesti Naine. Hedvig on kirjutanud ka kaks raamatut - dokumentaalne traagiline lugu näitlejannast vanaemast, "Jutustamata lugu. Ellen Kaarma." (2012) ning isiklik, maa- ning artistielu päevik, "Kirju mandrilt" (2016). Loe artikleid (144)